Hasta Yatakları İmalatı

Hasta Karyolası Tasarımları

Üstün sağlık hasta yatakları hastalarınız için özel üretimi olan karyola modelleridir. Bu yataklar ev ortamların da, hastaneler de, huzur evlerin ve de hasta kişilerin tedavilerinin yapılacağı her ortam da kullanılmaya uygundur. Hasta yatakları sağlam yapı üzerin de imal edildiği için özel bir kasa yapısına sahip olmaktadır. Özel şasesi ile üzerin de yatan kişiyi hareket ettirme özelliği bulunmaktadır. Ürünler hareket edebilme özelliğine göre fiyatlandırılmaktadır. Örneğin her hareket edebilen yatağın üzerin de elektrikli motorlar bulunmaktadır. Her motor yatağı sadece bir hareket ettirebilir. İki motorlu olan yataklar karyolayı iki hareket ettirtebilmektedir. Baş ve ayak kısmını hareket ettirebilen iki motorlu yataklar fiyat olarak en uygun seçenekleridir.

Hasta Yataklarının Motor Seçenekleri

Üç motorlu olan karyolalar ise yatakları üç hareket ettirebilmektedir. Baş kısmı ayak kısmı ve de asansör özelliği bulunmaktadır. Asansör özellikli hasta yatağı modelleri yerden yükseklik ve alçaklık ayarı yapmaya yarayan yataklardır. Bu yataklar ile hastanın yatağa rahatça binmesi ve de bakım ya da tedavi sırasın da kişiye müdahale edecek olan kişinin eğilmeden müdahale etmesi amaçlanmıştır.

Dört motorlu olan yataklar da dört adet motor bulunmaktadır. Baş tarafı, ayak tarafı, asansör özelliği ve de trendelenburg özelliği bulunmaktadır. Trendelenburg özelliği hasta karyolası modeli üzerin de yatan hastanın ani kan basıncı düşmesi anın da yatağı ters bir şekil de kaldırarak kan basıncını düzenlemektedir. Ayrıca tam oturma pozisyonuna gelen dört motorlu karyolalar hastaneler de yoğun bakım yatakları olarak kullanılmaktadır.

Firmamız da üretilen yatakların iki yıl garantisi bulunmaktadır. Ayrıca arıza yaşamış olduğunuz yatağınız için firmamız ile iletişime geçerek hasta yatağı tamiri yapan yetkili personelimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Firmamız da bir çok hastalara yönelik hizmetler bulunmaktadır.

f:id:hastayatakalri34:20180309034652j:plain