En Faydalı Hasta Yatağı Ürünleri

Hasta Yatağı Seçimi Yapmak

Hastaların daha fazla rahat etmeleri açısından önemli olan hasta karyolası modelleri firmamız tarafından üretimi sağlanmaktadır. En fazla tercih edilen karyola modeli olan elektrikli motorlu yatakların birden fazla özelliği bulunmaktadır ve de çokça tercih edilip kullanılmaktadır. Firmamız da hem elektrikli motorlara sahip yataklar hem de sadece manüel olarak çalışma sistemine sahip yatak modelleri kullanılmaktadır. Hastanızın daha fazla verim alabileceği ve de devamlı uzun süre yatarken rahat edeceği yatakları birlikte inceleyebiliriz. Hasta karyolası mağazalarımız da bir çok çeşit model bulunmaktadır. Bu modeller arasından size en verimlisini bulmak için bazı testler uygulamak gerekecektir. Örneğin hastanın nasıl bir yatış pozisyonu olduğu ya da yatarken nasıl bir tedavi programı uygulanacağı gibi ince ayrıntılar sizlere yatağını hakkın da bilgiler vermektedir.

Hasta Yatakları İle Rahatlık

İki motorlu bir yatak seçimi yaparsanız hastanız üzerin de yatarken sadece baş ve ayak tarafını yatağın özelliği nasıl ise o şekil de kaldırabilecektir. Bütün hasta yatakları üzerin de kullanmış olduğumuz güvenlik tertibatı ve de diğer yaşam kolaylaştırıcı ürünler aynıdır. Sadece bir yatak iki hareket yaparken diğer yatak üç ve ya dört hareket etmektedir. Hareket seçimini bu şekil de kendiniz hastanıza göre ayarlayabilir ve satın alabilirsiniz.

Üstün sağlık ürünleri kendi bünyesin de oluşturup imalatını yapmış olduğu yataklar ile bir çok hastanın tedavisinin daha kolay gitmesin de baş rol oynamaktadır. Hasta yatağı ürünleri tercih edilirken hastaneler de kullanılan modelleri göz önün de bulundurmamanız gerekmektedir. Çünkü hastane de kullanılan yatakları bir çok hasta kişi sırası ile kullanacağından dolayı o yataklar özel olarak imal edilmektedir. Sizlerin kullanacağı yatak modelleri sadece tek bir hasta tarafından kullanacağı için hastanıza özel olarak kullanılması amaçlanmıştır.

f:id:hastayatakalri34:20180309034652j:plain