Yeni Hasta Karyolası Modelleri

Yenilikçi Ürünler Ve İmalat

Bir çok hasta kişi genellik ile iyileşmek için bir çok tedavi yöntemi denemektedir ve de bu tedavi yöntemlerini özel hasta yatağı modelleri üzerin de sürdürmesi gerekmektedir. Üretici firma olan üstün sağlık firması son derece teknolojik ve de kaliteli ürünler ile hastalara bu süreçte rahat edebilecekleri ve de yardım alacakları modeller üretmektedir. Hasta karyolası çeşitleri üretim anın da diğer yataklardan daha farklı olarak üretilmesin de ki en büyük neden ise hastalar düz sıradan yataklar da rahat edememesidir.

Üretimi sırasın da son derece özel tasarımlar ile hastalara faydalı olan bu seçenekli karyola modelleri hastaların istemiş olduğu her ortam da kullanılır. Kasa olarak aynı olan ve sadece dış görünüş olarak farklı olan yataklar da kullanılan elektrikli motorların çalışması farklı olabilmektedir. Ev de tedavi gören kişiler için ev tipi hasta yatakları üretildiği gibi, hastane gibi sağlık merkezlerin de tek bir yatağı bir çok hastanın sıra ile kullanacağından dolayı farklı ürünler üretilmektedir.

Hasta Yatakları Seçenekleri

Hastaneler için böylece hem temizlik açısından hijyen sağlanmaktadır hem de hastaların rahatlıkları ön planda tutulmuştur. Sadece değişkenlik gösteren kasa yapıları elektronik motorları etkilememektedir. Elektronik motorların çalışma sistemi aynı olup her karyola modelin de değişik çeşitler de ve adetlere göre özellikleri değiştirilmektedir.

f:id:hastayatakalri34:20180309034652j:plain

İki motorlu karyola modelleri standart olarak karşımıza çıkmış olsa da üç motorlu olan karyola seçenekleri de hastalara fayda sağlamaktadır. Sadece asansör özelliği sebebi ile satın alınır bilinmez ama hasta bakıcılara sağlamış olduğu özellik sayesin de ekonomik olan iki motorlu yataklardan daha avantajlı olduğu bir gerçektir. Firma olarak sağlamış olduğumuz son derece kaliteli yataklarımızı mağazalarımız da müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız.

Kaynak: http://www.motorluhastayatagi.com