Özel Hasta Karyolası

Karyola Modelleri

Belli başlı olan hastalık süreçlerin de uygulanan tedavi programları için özel hasta karyolası ürünleri tavsiye edilmektedir. Tedavi sırasın da üzerin de yatan hasta kişiye oldukça faydası bulunan ve de kullanıldığı zaman avantaj içeren yataklardır. Hasta karyolası modelleri yapı itibari ile diğer yataklardan farklıdır. Mesela normal evlerimiz de kullanmış olduğumuz yataklar sade ve düz bir şekil de olmaktadır. İsteğimize göre model ve şekiller de satına alabilmekteyiz. Fakat bu özel yataklar hasta kişiler için üretildiğinden dolayı hem yapı hem de kasa olarak çok farklıdır. Nedir bu yatakları özel yapan özelliği diye soracak olursak en önemlisi ise hareket etmesidir.

Hareket eden yatak modelleri sayesin de kıpırdayamayan kişiler yatak ile beraber hareket etmiş olacaklardır. Hem de bu hareketleri el kumandası ile belirleyebilmektesiniz. Karyola üzerine monte edilmiş elektrikli motorları sayesin de baş, ayak, asansör ve de trendelenburg özellikleri olan yataklar hem tedavi sırasın da hem de günlük yaşantı için de oldukça verimli olacaktır. Fiyat olarak normal bir gelirli ailelerin de sahip olabileceği yatak modelleri firmamız tarafından imal edilmektedir.

Neden Tercih Edilmelidir

Hasta yatağı gibi özel ürünleri ev de kullanmak isteyen hasta kişiler ya da yakınları gün için de karşılaşmış oldukları sorunları ortadan kaldırabilmektedir. Özel ürünlerin imalatçısı ve de sağlayıcısı olan üstün sağlık ürünleri her zaman ekonomik fiyatlar ile kaliteli ürünleri sunmaktadır.

Hareketli ve elektrikli olan modelleri üretildiği gibi manüel modeller de bulunmaktadır. Bu ürünler her zaman hastanın yanın da bir kişi olacak ise tercih edilmelidir. Yapı itibari ile el ile çevirme kollarına sahip olan hasta yatakları sadece iki hareketli olarak üretilir. Firmamız da istemiş olduğunuz her çeşit yatağı bulabilirsiniz.

f:id:hastayatakalri34:20180309034652j:plain