Hasta Yatağı İstanbul

İstanbul Hasta Yatakları

Hasta karyolası düzenli kullanıldığı zaman hastalara bir çok fayda sağladığı gibi iyileşme süreçlerini de hızlandırmaktadır. İyileşme sürecinin iyi geçmesi hastaları olumlu yönde etkileyeceği gibi hasta yakınları için de oldukça önem teşkil etmektedir. Hasta yakınları hastalarının nerede tedavi görüyor ise o mekan da onun iyiliği için her şeyi göze almaktadır. Hastaneler de kalan ve tedavisi süren hasta kişilerin hasta yatağı üzerin de yatmış olduğu bilinmektedir. Hastane yönetimi ve tüm sağlıkçılar bilirler ki bu yatak modelleri her hastaya olumlu sonuç doğurmaktadır. Gün için de yapacakları sosyal ihtiyaçları olsun, tedavileri için gerekli olan hareketlerin yapılması ya da hasta bakıcılarının hastalara müdahaleleri için gerekli bütün ihtiyaçlar bu yatak modelleri üzerin de toplanmıştır.

Hasta Karyolası Çeşitleri

Hasta karyolası modelleri elektrikli olarak üretildiği için elektronik motorlara sahip olmaktadır. Bu motorlar yataklar her hareket ettiği zaman çalışmaktadır. Her yatağın ve motorun uyumlu çalışabilmesi için ayrı ayrı motorlar kullanılarak hareket etmesi sağlanmaktadır. İki adet motora sahip yataklar yatağın iki hareket etmesini, üç hareketli motorlu yataklar ise üç farklı hareket etmeyi sağlamaktadır. Diğer yataklar da kullanılan motor adetine göre hareket etme kabiliyeti değişmektedir. Her yatağın üzerin de bulunan motorlar el kumandası ile hareket etmesi ile kolay hareket kabiliyeti sunmaktadır. 

Fabrikalar da üretilen yatak seçenekleri üzerin de kullanılan motorların hepsi ithal olarak ülkemize geldiği için iki yıl garanti kapsamın da bulunmaktadır. Her yatak seçeneği ile sunulan garanti süresi bittiği zaman hasta yatağı tamiri yapılabilmektedir.  

f:id:hastayatakalri34:20180105005854j:plain