Kaliteli Hasta Yatakları

Hasta Yataklarının Üretimi

Üstün medikal bir hasta karyolası üreticisidir ve üretimini yaptığı bütün modelleri ekonomik fiyatlara tüm Türkiye ve dünya ülkelerine göndermektedir. Belirli bir tedavi süresi olmayan kişilerin mutlak olarak kullanması zorunlu yatak modelleridir. Çünkü hasta kişinin en önemli ihtiyacı olan konfor ve bakımdır. Bunların oluşması için özel yataklar tercih edilerek bakım yapılabilir. Aynı zaman da yatak yaralarından kurtulmak için de karyola modelinin üzerin de havalı yatak kullanılması zorunludur. Her doktor yatan hastaya havalı yatak önermektedir. Uzun süre yatmanın vermiş olduğu baskı ve terleme sonucu vücutta yara oluşması kaçınılmazdır. Bu özel ürün ile hastanızın terlemesini önleyebilirsiniz. Hiçbir hasta karyolası vücutta terlemeyi önlem olarak tek başına bir destek sağlamaz. Mutlak bu özel olan havalı yatak modelini kullanmanız gerekecektir. Vücutta yara çıktıysa eğer havalı yatak kullanımı yaraların büyümesine engel olacak ve en kısa zaman da doktorunuza başvurmanız gerekecektir.

Hasta karyolası satın almanız ve kullanmanız için bir çok sebep ve etken bulunmaktadır. Firma olarak 81 ile de üretmiş olduğumuz modelleri ulaştırıp hastaların kullanmalarını sağlamaktayız. En donanımlı ve modern olan hastaneler de bu modelleri zorunlu olarak kullanmaktadır. Hastanın konforundan ve bakımından sorumlu olan hastaneler tercih etmiş olması ile son derece güvenilir ürünlerdir. İkinci el ya da basit modeller hasta olan kişiye gerekli olan avantajı ve güveni veremeyeceği için kullanılmaması gerekmektedir.

Kişiye Göre Model Seçimi

Karyola modellerinin özellikleri bakım, dinlenme ve de oturma eylemlerini rahatça yapmaya yaramaktadır. Çeşitli kişilerin ihtiyaçlarına göre üretilen karyola modellerinin üst seviye de sağlam olması gerekir ve birinci sınıf ham madde kullanılmış olması gerekmektedir. Sektörün de lider olan üstün medikal müşterilerine en sağlam modeller ile dinlenme ve de bakım yapma fırsata sunmaktadır.  İstenmiş olan özellikler de üretim yapma fırsatı da olan firmamız da özel üretim yataklar da yapılmaktadır. Hasta yatağı modellerinin arasında ki farklar ve de özellik ayırmaları için sizlerin daha fazla bilgi sahibi olmanız açısından personelimiz sizlere hizmet etmektedir. Bir telefonunuz ile istemiş olduğunuz ürünü kapıya kadar getiren personelimiz kurulum ve nakliyeden hiçbir ekstra ücret almamaktadır.