Hasta Karyolası

Hasta Karyola Modelleri

Her hasta karyolası modeli ile hasta kişilerin rahatsızlıkları boyunca yatacakları konforlu bir zemin temin etmekte yardımcı olacaktır. Belirli bir model seçeneği üzerin de yatacak olan kişi kimsenin yardımını beklemeden el kumandası olan modeller ile istemiş olduğu pozisyonu alabilecektir. Sırt tarafını ayak tarafını ve de asansör özelliğini sadece tek bir tuş ile hareket ettirebilecektir. Hem bu saye de hastaya bakacak olan kişi de bu kolay hareket edebilen hasta karyolası ile bakım sürecini daha da kolaylaştıracaktır. İstenilen seviyeye gelebilen hareketi ile hastanın konforu sağlanmaktadır.

Üstün medikal olarak hastalarımıza sunmuş olduğumuz imkanlar arasın da özellikli yataklar ve de demirbaş ürünler bulunmaktadır. Ecza dolapları, muayene masaları ve bir çok demir baş ürün bulunmaktadır. En faydalı ürünleri bulabileceğiniz mağazalarımız da hastaların etkili ve faydalı bir süreç geçirmeleri için sağlık malzemelerinizi bulabilirsiniz. En kaliteli ürünleri uygun fiyatlara bulabilirsiniz ve taksitli satışlarımız mevcuttur. Karyola kullanacak olan hastaların karyola modeli ile kullanmaları gereken özel ürünler mevcuttur. Örneğin bir havalı yatak ile devamlı yatan hastaların sırtın da yaralar oluşmaması için, sırtların da terleme oluşmaması için ilk tercih edilen ürün olması gerekmektir.

Hasta Karyolası Ve Yatakları

Karyola modelleri arasından hastanız olan modeli tercih ederken dikkat etmeniz gereken bazı durumlar söz konusudur. Öncelik ile bakmanız gereken özelliği ise hareket etme özelliğidir. Hasta için gerekli olan hareketleri yapabiliyor mu, hijyen açısından hasta kişi için yeterli durumda olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Hasta yatağı gibi özel bir ürüne pek fazla para vermeden sahip olmanız gerekmektedir. Sağlık masraflarının oldukça yoğun olduğu dönemler de bütçe olarak yorulmamanız gerekmektedir. Firma olarak üretim yapmamızdan ve de hastalarımızın konforlu bir yatış sağlamaları için en uygun fiyat politikasını uygulamaktayız.

Hasta yatağı istenbul ili için de ekonomik fiyatlar ile birlikte üst ortopedik yatağı, serum askısını ile birlikte ücretsiz olarak kurulumunu yapmaktayız.