Hasta Karyolası Ve Hasta Yatakları Üretimi

Özel Hasta Yatağı Üretimi

Hasta yatakları özellik bakımından farklı olmuş olsa da diğer yatak modelleri ile aralarında çok fark bulunmaktadır. Sizlerin de eviniz de bir televizyon koltuğu olarak kullanabileceği ve de hareketli yatak modelleri arasın da olan ev tipi hasta yatağı modelleri ile hastalarınızı son derece rahat ettirebilirsiniz. Ahşap dış görünüşe sahip olan modelleri ile hastalara rahatlık sunduğunuz gibi psikolojik olarak ta hastane ortamından çıkarmış olabileceksiniz.

Üstün sağlık hizmetleri ile devamlı yatan hastaların hareket etmesi gerekmektedir. Özel yataklar sadece konfor sağlamaz. Bu yataklar ister manüel isterseniz de elektrikli motorları ile pozisyon alabilmektedir. Devamlı olarak hastalara hitap etmiş olan bu yatak seçenekleri ile ön plana çıkan üstün sağlık hizmetleri firmalara toptan olarak ürünlerini sunmaktadır.

Yaşam Destek Ürünleri

Her zaman seçilmiş olarak satın almış olduğunuz ürünler hastalarınıza yarar sağlamayabilir. Hayatı boyunca uzun süre yatmış olacak olan kişilerin yatak modellerinin üzerin de havalı yatak modelleri kullanması gerekmektedir. Hasta karyolası üzerin de kullanılması gereken havalı yatak hastaların yatmaya bağlı olarak bası yaraları oluşmaktadır. Bu ürün ise terlemeyi ortadan kaldırarak hastanın vücudun da bası yarası çıkmasını engellemektedir.

Ayrıca uzun süre yatacak olan kişilerin yatak modelleri seçerken dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise çok olan model arasından dorusunu seçmektedir. İki motorlu model seçenekleri, üç motorlu olan modeller bir de dört motorlu olan modeller bulunmaktadır. Çok uzun süre yatacak olan kişilerin üst model seçenekleri kullanarak gün için de oluşacak sıkıntıları en aza indirebilirler. Hasta yatakları üretim sırasın da bir çok aksesuar ile desteklendiği için yaşam destek ürünü olarak da anılmaktadır. Sizlerin de hastalarınız için bu yatakları tercih edip son derece rahat etmesini sağlamalısınız.

f:id:hastayatakalri34:20180309034652j:plain