Son Model Hasta Yatakları

Son Teknoloji Yatak Seçenekleri

Hasta karyolası bazen bir hastanın yaşam alanı ve de o yaşam alanın da kendine özgü hareket edebileceği bir yer olmaktadır. Hastalar yatarken mutlaka dinlenmek zorun da olduğu için özellik ile yatakları da oldukça konforlu olmalıdır. Uzun süre yatarak tedavi görecek olan hastaların ya da doğuştan ve de bir kaza sonucu yatalak olan kişiler için bu yatakların önemi çok fazladır. Bu tip özel hasta yatakları ile yatan hastaların bütün ihtiyaçları karşılanır ve de kişi istemiş olduğu gibi yatağını çok kolay hareket ettirebilir.

Artık günümüz de gelişen teknoloji ile birlikte yatak modellerinin yapabilmiş olduğu özellikler de fazlalaşmıştır. Hasta yatağı denildiği zaman sadece ayak ve baş tarafı hareket eden yataklar akla gelmemelidir. Artık üzerin de yatan hastaların dik durmalarını sağlayan karyola modelleri ve de sağa ve sola dönüşlerine destek veren modeller de üretilmektedir. Asansör özelliği de bulunan bu yataklar çok fazla iş görmektedir.

Teknolojinin Desteği

Üzerin de yatacak hasta kişinin bütün ihtiyaçlarını karşılaması gereken karyola modelleri bütün ihtiyaçlar düşünülerek tasarlanmaktadır. Sağlıklı insanın yatağı gibi değil de üzerin de bir hastaya tedavi imkanı sunacak bir yatak gibi üretilmektedir.

Fazlası ile özel olan hasta karyolası modelleri üreten firmamız da en son teknoloji ile üretilen yatak modelleri sunulmaktadır. Bu modeller tamamen yerli olup firmamızın 5 yıl garantisi altında bulunmaktadır. Üst düzey modeller ile en standart olan model arasın da kalite ve konfor olarak hiçbir fark bulunmamaktadır. Sadece yapabilmiş olduğu hareketler nedeni ile sınıflara ayrılmıştır. Aralarında bulunan fiyat farkı da bu sebepten dolayı ortaya çıkmaktadır. Sizler de yatan hastalarınız için ev de ona yaşam odası oluşturmak isterseniz bu tip özel yatak seçenekleri ile destek olabilirsiniz.

f:id:hastayatakalri34:20180309034652j:plain