Hasta Yatağı Ve Hasta Karyolası Üretimi

Üretim Ve Kullanım

Hasta yatağı üretim anından itibaren bir çok hasta kişiye hitap etmesi için imal edilmektedir. Devam eden bir tedavi sırasın da en fazla yardım ve fayda görebileceği bu yataklar da bir çok özellik vardır. En fayda sağlayan motorları ile hareket edebilen yataklar da güvenlik sistemleri, hastanın yatak ile hareket etmesi için dönebilen ve de fren sistemine sahip tekerlekler bulunmaktadır.

Devamlı kullanımlar da hastalara avantaj sağladığı gibi hasta yatağı ürününü kullanacak olan kişiye de kolaylık sağlar. Bazı kişiler sağlıkları bakımından düz ve kıpırdamadan yatak üzerin de yatarlar. Hiçbir fiziksel aktivitesini yerine getiremeyen kişilere yardım edecek olan insanların bu kişilere bakım yapabilmeleri düz yataklar da oldukça zor olmaktadır.

Hasta Yatakları Ve Rahat Kullanım

Özel ve özellikli olan hasta yatakları ile bu durum çok basit bir hal almaktadır. Elektrik ile çalışan ve de sadece tek bir tuş ile üzerin de bulunan kişiyi oturma ve de yatış pozisyonuna getirebilmektedir. Özellik ile motorlu olan yataklar da kullanılmış olan dual motorlar da hem sessiz çalışma olasılığı bulunmakta hem de son derece kuvvetli olan motorlar 180 kiloya kadar ağırlık taşıyabilmektedir.

Sağlık merkezlerin de kullanılması yaygınlaşan ve hastaların üzerin de son derece konforlu bir şekil de yatması için üretimi amaçlanan bu hasta karyolası ürünleri devamlı olarak kaliteli bir şekil de planlanmıştır. Farklı olan modeller de üzerin de yine aynı motor seçenekleri kullanılmaktadır. Motor tipleri farklı olsa dahi toplam da 180 kilo ağırlık kaldırabilmektedir. Bu kilo üzerin de ki hastalar için özel olarak karyolalar üretilmektedir.

Medikal firmaların satmış olduğu yataklar da kullanılan ve de hastanın konforu için tercih edilmesi gereken tempur yataklar kullanılmamaktadır. Konfor için tercih edilen visko yatakları üretici firmalardan temin edebilirsiniz.

f:id:hastayatakalri34:20180105005854j:plain