Ev Tipi Hasta Yatakları

Motorlu Ev Modelleri

Hasta yatakları son on derece önemli birer hasta odası malzemeleridir. Üstün sağlık ürünleri ise bu yatak modellerinin ana üreticisidir. Türkiye genelin de çoğu hastane ve sağlık kuruluşu ile çalışması olan ve de hasta odaları olsun sağlık çalışanlarına olsun son derece faydası bulunan bu hasta yatağı modelleri artık ev de tedavi gören hastalar için de imal edilmektedir. Bir kişi hastalığı boyunca tedavi gördükten sonra ya da tedavisini evin de gerçekleştirecek olur ise aynı hastanede ki gibi bir hasta odası kurabilecektir. Hastaneler de hasta odaların da mutlaka bulunan bu tip özel yataklar artık evlere göre tasarlanmaktadır. Hastaneler için görsel olarak daha farklı üretilen yatak seçenekleri evler için daha kibar ve görsel şıklık olarak imal edilmektedir.

Özel Yatak Modeli Üretimi

Ev tipi hasta karyolası modelleri ahşap görünüme sahip olması sayesin de hastalara evlerin de hissini rahatça verebilmektedir. Bu da oldukça önemli bir konu olup hasta psikolojisi için faydalı olmaktadır. Evinize seçeceğiniz yatak modeli özellikleri de sizlerin istemiş olduğu gibi olabilmektedir. İki motorlu, üç motorlu ya da dört elektrikli motora sahip olan bir yatak satın alabilirsiniz. Sadece elektrikli motor özelliği olmayıp hastanın güvenliği ve oda için de oluşacak sıkıntıları bu yatak ile kolayca s-çözebilirsiniz.

En yararlı olan model seçeneğini ise hastanın ihtiyaçları göz önün de bulunarak satın alabilirsiniz. Örneğin standart bir bakım için iki motorlu yatak yeterli olacaktır. Evinize doktor gelecek ise ya da hastanız tamamen yatağa bağımlı ise üç motorlu yatak mutlaka olmak zorundadır. Hasta yatakları özel olarak sizlerin istemiş olduğunuz özelliklere göre de üretilmektedir.

f:id:hastayatakalri34:20180309034652j:plain