Hasta Yatağı Özellikleri

Hasta Yatağı Ve Hastaların Kullanımı

Karyola modelleri kendi içlerin de sınıflandırılır ve kullanım amacına göre değişkenlik gösterebilir. Bu tip ürünlerin en çok kullanıldığı fayda alınmış olduğu mekan ise hastanelerdir. Hastane personeli tarafından kullanılması ve doktorların hasta ile müdahale sırasın da daha rahat hareket etmeleri açısından tercih edilmektedir. Her zaman doktorların tavsiye etmiş olduğu ve kendi ofislerin de ya da özel olarak ilgilendikleri hastaların kullanmalarını sağlar. Doktorların da tavsiye etmiş olduğu bu özel hasta yatağı modellerini sizler de fazla para harcamadan satın alabilir ve kullanabilirsiniz. Eviniz de hasta ile bakım süreci içerisindeyseniz tam anlamı ile kullanım gerektirmektedir. 

Bir yatak siparişi vermiş olduğunuz da o yatak ile bilmeniz gereken bir çok kullanım durumu mevcuttur. Yatakların kullanımı sadece sağlık sorunu yaşan hastalar için fayda göstermektedir. Sağlıklı insanların da kullanabileceği yataklar da bilinç kaybı yaşayan kişiler için güvenlik dereceler bulunmaktadır. Gece ya da gündüz yataktan düşme durumlarına karşı korkuluk modelleri bulunmaktadır. Bu korkuluk modelleri hareketli olup ister kullanmayabilir isterseniz de kullanabilirsiniz. Yukarı aşağı doğru hareket etme özellikleri mevcuttur. Hasta yatağı İstanbul ilin de üretim yapan tek firmayız ve imalat yapmış olduğumuz ürünleri her ailenin bütçesine göre hitap etmektedir.

Hasta Yataklarının Özellikleri

Ekonomik seçenekler ile sunulan yatakların ana özellikleri iki motorlu olmalarıdır. Baş ve ayak tarafını hareket etmeye olanak sağlar ve standart özellikler ile gelmektedir. Demir aksam ve ahşap karışımlı başlıklar, demir aksam korkulukları yukarı aşağı hareket edebilir, yatma zemini delikli ya da düz saç ve tekerlekleri ise demir 360 derece dönmektedir. Ev kullanımları için ideal olan ve hastanın tedavisi için gerekli hareketleri yapabilen bir yataktır. Eviniz de doktor tedavisi ya da başka bir durum var ise diğer üç motorlu, dört motorlu ve beş motorlu modellere bakabilirsiniz.

Hasta karyolası için satın alabileceğiniz İstanbul genelin de toplam da 4 adet mağazamız bulunmaktadır. Bu mağazalarımız da bir çok farklı özelliğe sahip yatak modeli bulunur ve ya istemiş olduğunuz tasarım da yatak yapılabilmektedir. Sizler de daha rahat bir süreç geçirmek için bu yatakları kullanmalısınız.