Hasta Yatağı Ve Konforlu Kullanış

Yatakların Rahatlığı

Hasta yatağı modelleri uzun süre tedavi görecek olan kişilerin ve de uzun süre yatacak olan kişilerin rahatlıkları için üretilen yatak modelleridir. Bu yataklar her türlü zorlukları kolay hale getirmek için üretilen ve elektrikli motorları olan yataklardır. Maalesef bu yatakları tedavi gören hastaların bazıları kullanmamaktadır. Kullanan hastalar ise tamamen avantaj sahibi olup kullanmayan hastalara göre daha çabuk iyileşme süreci göstermektedir. Hasta karyolası model seçenekleri her zaman fayda sağlamış olduğu gibi en büyük avantajı ise elektrikli motorları ile sunmaktadır. Bu motorlar yatakların hareket etmesini sağlar ve de hastaların daha kolay günlük ihtiyaçlarını karşılamasını sağlamaktadır. Basit bir el kumandası ile motorlara kumanda etmek çok kolaydır. Tek tuş ile yatağın baş tarafını doksan derece hareket ettirebilir ve de diğer hareketli parçalara müdahale edebilirsiniz. Böylece hem hasta hareket etmiş olacak hem de istenilen tedavi pozisyonu alınmış olacaktır.

Konforlu Bir Tedavi Süreci

Üstün sağlık hizmetleri firması her zaman hastaların istemiş oldukları özel yatak modellerini kolayca ve kendi fabrikasın da imal edebilmektedir. Standart olan iki motorlu hasta yatağı modeli dışın da hastanızın başka ihtiyaçlarına göre de elektrikli ya da manüel hareketli yatak üretebilmektedir. Her zaman fayda sağlayacak olan bu tip karyola seçeneklerini ise kullanıcılar oldukça rahat bir ortam da kullanabilir.

Bazı hastalar uzun yıllar yataklarını kullanmakta ve de kullanırken bazı sıkıntılar ile karşılaşmaktadır. Örneğin elektrik aksamın da yaşanan bir arıza sebebi ile yatağını kullanamama durumun da olabilmektedir. Firma da hasta yatağı tamiri de yapılmaktadır ve her çeşit yataklara müdahale edilebilmektedir. Uzun süre yataklarını kullanabilen hastalar günlerini daha konforlu ve rahat geçirebileceklerdir.

f:id:hastayatakalri34:20180610213010j:plain