Ev Tipi Hasta Yatakları

Ev Tipi Elektrikli Yataklar

Hasta kişiler evlerin de tedavi görecek ise onların evlerin de rahat bir şekil de zaman geçirmesi, tedavi olmaları ve de kolayca bakımlarının yapılması için hasta karyolası modelleri bulunmaktadır. Ev tipi modelleri evleriniz de kolayca kullanım sağlayabilirsiniz ve de en üst düzey de fayda sağlayabilirsiniz. Devamlı yatan kişilerin rahat etmeleri son derece önemli olup son bakım sırasında da fayda görebilirsiniz. Firmamız da üretilen özellikli yatak modellerini evleriniz de kullanabilirsiniz. İki motorlu, üç motorlu ve de dört motorlu olarak üretilen hasta yatağı çeşitlerini ev ortamları için özel olarak ahşap kaplamalı olarak tasarlamaktayız. Özel ev tipi yatak modelleri arasın da bulunan ahşap görünümlü olan modeller ev ortamların da hem hasta hem de hasta bakıcı tarafından kolayca kullanılır.

Elektronik Hasta Karyolası

Üstün sağlık ürünleri firması bir hasta karyolası üretici firmasıdır ve de üretmiş olduğu tüm yatak modellerini elektronik motorlu olarak üretmektedir. Üst sınıf yatak modelleri ile de hastaneler de kullanım sağlanmasını amaçlamaktadır. Hastaneler de tercih edilen yataklar bir den fazla hastanın sıra ile kullanım yapacağı için plastik aksam olan anti bakteriyel olan modelleri seçmektedir. Hem daha rahat ve kolay temizlenebilmesi hem de daha uzun süre kullanım sağlanması için bu tip yataklar tercih edilmektedir.

Fazla süre kullanım gerçekleştirecek olan hasta kişilerin üst yatak modellerine dikkat edilmesi gerekmektedir. Üst şilte yatak oldukça kaliteli ve ortopedik olmak zorundadır. Hasta yatakları tercih edilmeden önce hastanın ve de hasta bakıcıların durumları göz önüne getirmek gerekmektedir. En fayda sağlayacak olan model ise üzerin de yatacak olan kişinin rahat edeceği olan yatak modelidir. Elektrikli motorlu olması hasta bakıcının rahatlığını sağlamak açısından pratiklik sunmaktadır. Devam edecek bir tedavi sürecin de mutlaka bu yataklar tercih edilmektedir.

f:id:hastayatakalri34:20180309034652j:plain