Hasta Yatağı Ve Sağlık Kuruluşları

Bazı hasta kişilerin en fazla rahat etmiş olduğu yer hastaneler ve de hastane de yatmış oldukları hasta yatağı modelleridir. Sağlık sorunu yaşayan kişiler için özel olarak tasarlanmış ve de üretim aşamasın da onların konforları düşünülerek imal edilmiş olan karyolaların en fazla tercih ve kullanım da görülmüş olduğu yer hastanelerdir. Günümüz de hastaneler hasta kişilerin sağlıklarını tekrardan kazanmaları için üstün teknik donanımlı sağlık merkezleridir. İnsanlar da bu sağlık merkezlerine gittikleri zaman tedavi süreçleri aşamasın da dinlenmeleri de gerekmektedir. Tedavi görürken, dinlenirken ve de üst düzey konforlu olan hasta karyolası modelleri üzerin de yatarlar. Özel olarak sadece hastalar için donatılmış ve de üzerin de tedavi olacak kişinin daha iyi şartlara sahip olması için kullanılmaktadır.

Karyola modelleri hastaneler dışın da hasta kişinin olmuş olduğu her ortam da rahatça kullanılır. Demiş olduğumuz gibi her ortama uygun olan ve de yapısı itibari ile pozisyon alabilme özelliği de bulunmaktadır. Hareket özelliğini ise elektrikli motorlarından almaktadır. Elektrikli motorlar ile hareket eden yataklar olduğu gibi manüel olarak çalışan yatak modelleri de bulunmaktadır. Ama elektronik modellerin sağlamış olduğu daha kolay ve efor sarf etmeden sadece el kumandası ile çalışan modeller daha çok tercih edilmektedir.

Biz çok farklı modele sahip olan hasta yatağı modelleri vardır ve bu yatakları kullanacak olan kişilerin yatağa bağımlı olması da gerekmemektedir. Yaşlılar, engelliler, kaza geçirmiş olan kişiler ya da ağır hastalık geçirmiş olan kişiler bu yatakları kullanabilir. Kullanım için sadece el kumandası ile karyolanın baş hareketini, ayak hareketini, asansör hareketini, trendelenburg hareketini kullanabilirsiniz.

Firma olarak sunmuş olduğumuz modellerin seçimleri ve de doğru olan model kullanımı için seçim yapma gibi bir durum da kalabilirsiniz. Bizlerin hastalarımıza sunmuş olduğumuz ve de kullanmaları için tercih etmeleri için faydalarını anlattığımız elektronik modelleri tavsiye etmekteyiz.

f:id:hastayatakalri34:20180105005854j:plain