Hasta Karyolası

Hasta Yatakları

Hasta karyolası imalatçısı olarak sizin rahatınız ve güvenliğiniz bizim için çok önemlidir. Bizim için önemli olan hastalarımızın dinlenmek için olsun ya da sağlık probleminden dolayı sürekli yatmak zorunda olan hastalarımız için tasarlıyoruz yataklarımızı. Artık hastanelerin tamamında kullanılan karyolalar evde sürekli yatan hastalarımız içinde oldukça önemli. Sürekli yatan hastalarımız için hava alan özel üretilen yataklarımız mevcuttur. Bu hasta yatakları hastalarımızın sırtının yara olmasını engellemekle birlikte daha rahat vücudunun daha iyi korumasını sağlar.

Hasta Karyolası Tasarımları

Yataklarımızın özelliklerinden bahsetmek gerekirse iki motorlu, üç motorlu ve dört motorlu olmak üzere ayrı ayrı özelliklere sahiptir. İki motorlu yataklarımız baş tarafı ve ayak tarafı oynayan yataklarımızdır. Bu yatak normal bir hasta için ideal bir yataktır. Hastalarımız yemek yeme ihtiyacında baş kısmını rahatlıkla kaldırabilir ve rahatlıkla yemeğini yiyebilir ya da rahatlıkla televizyon izleyebilir veya eşi dostu geldiğinde rahatlıkla oturup muhabbet edebilir. Ayak tarafı da aynı şekilde hastamızın alt değiştirme işleminde güvenle kullanabilirsiniz.

f:id:hastayatakalri34:20180105005854j:plain

Üç motorlu hasta karyolası ise; baş tarafı ayak tarafı ve asansör özelliği bulunan yataklarımızdır. Bu yatağın tek farkı asansör özelliğinin bulunmasıdır. Asansör özelliği yatağın aşağı yukarı kalkmasını sağlar. Dört motorlu yatağımız ise özelliği bulunmaktadır. Yataklarımızın hepsini güvenle kullanabilirsiniz. Biz yatak imalatçısı olduğumuz için sizin sağlığınız rahatınız bizim için çok önemlidir. Bu yüzden sizlerin rahatı için daha da çok çalışmaktayız. 15 yıllık geçmişi olan bir firmayız ve hızla büyüyoruz.

Hastalarımızın bakımı da çok önemlidir bu motor özellikleri onlar içinde büyük kolaylık sağlayacaktır. Yemek yedirme ya da alt değiştirme bakım olsun hasta bakıcılarımıza da büyük kolaylık sağlamaktadır. Hastalarımızın özenle ve hijyen bakılması gerektiğinin farkındayız. Bu yüzden bir imalatçı firma olarak hastalarımız için özenle en iyisini yapmak için çalışmaktayız.

Kaynaklar: http://www.motorluhastayatagi.com

http://www.ustunsaglik.com