İki Motorlu Hasta Yatağı

Motorlu Yatak Modelleri

Kolay kolay kalitesinden ödün vermeyen üstün sağlık hizmetleri ürettiği hasta karyolası ürünlerini uzun süre kullanım sağlayabilmeleri için üretmektedir. Fazla süre kullanım için en uyun olan ürünler motorlu olan modelleridir. İki çeşit ürün seçeneği bulunmaktadır. Manüel ve de elektronik model çeşitleri üretilmektedir. Manüel modeller üretim aşamasın da biraz farklı işlemlerden geçmektedir. Demir profil den imal edilen ürünleri hareket ettirmek için özel kollar kullanılmaktadır. Bu kolların için de özel krank milleri bulunur. Bu miller uzun kullanımlar sonucun da yağsız kalarak kullanımı biraz zorlandırmaktadır. Zaman ile yağsız kalan kollar hastaları kaldırırken dönme sorunu yaşatabilirler. Fakat diğer kullanım seçeneği olan elektrikli motorlu olan ürünler de bu şekil de sorunlar oluşmamaktadır. Kasa olarak uzun süre hiçbir sorun yaşamayacağınız olan modeller de uzun kullanımlara dayalı olarak elektronik motorlar da arıza yaşanabilir.

Arıza yaşanabilecek olan tek yeri motorları olan hasta yatağı ürünlerin de motorlar 5 yıl garanti kapsamı altında bulunmaktadır. Her hangi bir sorun yaşandığı taktirde ürün bire bir değişimi yapılmaktadır. Değişim sırasın da hiçbir sorgu sual olmadan firmamız satmış olduğu ürünün arkasın da bulunmaktadır.

Bütün hastaların ve de odaların da kullanılması gereken hasta karyolası ürünleri farklı tertibata sahiptir. Örneğin iki motorlu olan modeller kişilerin normal günlük hareketlerini yapmalarını sağlarken üç motorlu olan modeller de biraz daha lüks kullanıma sahip olunur. Asansör özelliği bulunan üç motorlu yataklar da hasta bakımı daha kolay olmaktadır.

Yerden yükseklik ve alçaklığı ayarlanabilir olması ve de son derece rahat olan ürünleri tercih etmeniz hasta kişi daha rahat edebilir. Anti bakteriyel oluşu ve de sağlam olması nedeni tercih edilebilir. Üstün sağlık hizmetleri her zaman garantili ürünler üretmektedir.

f:id:hastayatakalri34:20180105005854j:plain