Özel Hasta Yatakları İmalatı

Özel Yataklar

Özel yatak modelleri arasın da bulunan ve de sadece hasta kişilere avantaj sağlaması için üretilen hasta yatağı modelleridir. Bu tip yataklar var oldukça yatan hastaların tedavi süreçleri daha kolay geçecektir. Yatan hastaların tedavileri sanıldığı gibi kolay değildir ve de oldukça zordur. Bu yatak ürünleri her zaman kolaylık sağlar ve de günlük müdahaleler de oldukça avantaja geçmenizi sağlayacaktır. Hasta karyolası gibi bir ürünü eviniz de kullanabilirsiniz ve de hastanıza oldukça yararı dokunacaktır. Baş tarafının kalkması ile hasta oturma pozisyonuna gelebilir. Koltukta oturma hissini verebilen yataklar da hasta kişi istediği şeyi kolayca yapar. Bu yatakları ev de kullanım yapan hastalara olduğu gibi ona bakacak olan kişiye de kolaylık sağlayacaktır.

Tercih Yapmak

Yardımcı kişilerin ve de bilinci açık olan hasta kişiler için el kumandası bulunur ve de bu kumanda üzerin de bulunan tuşlar ile yatağa komut verilir. Örneğin baş ya da ayak tarafını kaldırmak için hastanın üzerin de bulunduğu platformu motorlar ile tek tuşa basarak kaldırabilirsiniz. Bu hem pratiklik sağlayacaktır hem de hasta kişiyi rahatsız etmeden işlemin yapılmasını sağlamaktadır. Dikkat ederseniz üretilen karyola modellerinin hepsinde özellik mevcuttur. Bu özelliklerin başın da ise hareket etmesi gelmektedir. Fakat yataklar sadece bu özellikten ibaret değildir. Hasta olan kişi bu yatak üzerin de kalkmadan uzun süre yatacağı için daha farklı özellikleri de mevcuttur. Özel üretim olan hasta yatağı ise hastanın istemiş ölçüler de olabilmektedir. Her insan farklı boy ve kilo da olduğu için özel üretim yataklar mevcuttur. Özel üretim olarak ekstra pozisyonlar da eklenebilmektedir. Sadece hasta rahatlığı ve de kolay kullanım olmasını isterseniz eviniz de kullanacağınız yatağı standart bir model satın alabilirsiniz.

Hasta yatağı fiyatları konusun da sizlere yardımcı olabilecek ve de en ekonomik fiyat seçenekleri ile özel bir yatak almak isteyenlerin tek adresi olacaktır.

f:id:hastayatakalri34:20180105005854j:plain