Hasta Karyolası İmalatı

Hasta Karyolası İmalat Süreci

Hasta karyolası, isminden de anlaşıldığı gibi sağlık problemi yaşayan kişilerin üzerin de yatacağı özel yataklardır. Bu yataklar kişilerin sağlık problemi düşünülerek ve de en kötü durum olan yatalak olan kişiler için özelce düzenlenmiş onlar diğer yataklara göre son derece avantajlı ürünlerdir. Felçli hastaların evler de kullanacağı özel yataklar da imal edilmektedir. Tedavi sırasın da, serum takılması ya da ameliyat sonrası gibi durumlar da bu yatakları kullanılmasını uygun görmektedir doktorlar ve de sağlık personeli. Bu modeller çoğunluk ile motorlu olarak karşımıza çıkmaktadır ve nedir bu motorların faydası diye soracak olursanız, motorlar yatağın hareket etmesine olanak sağlamaktadır.

Karyola modellerine serum askısı, televizyon asma aksesuarı gibi aparatların asılacağı bir çok kolaylık sağlanmaktadır. Hasta yatağı modelleri frenli tekerlekler üzerin de yürütülmeyi kolayca sağlayan bir yapı üzerine inşa edilmiştir. Demir profiller den ve de bazı noktaların da çelik kullanılarak güçlendirilmiştir. Bütün modeller özel olarak dizayn edilmiş olduğundan hareket kabiliyeti mevuttur. Vücut şekline göre pozisyon alabilen ve de pozisyon alırken hiçbir şekilde rahatsızlık vermemektedir.

Üstün Sağlık Hasta Yatağı Modelleri

Yemek yerken de oldukça rahat olan kullanımı ile dik bir pozisyona gelebilmektedir. Aynı zaman da hastaların daha rahat yemek yemesi için hasta yemek masası da üretilmektedir. Yemek masaları karyola modelleri için üretildiğinden dolayı kolayca sabitlenir ve de boyu ayarlanabilmektedir.

Hastaların yemek yerken normal bir yatak üzerin de bakıcı tarafından oluşacak pozisyonu göz önüne getirirsek oldukça zor bir durumdur. Hasta bakıcıların kuvvet uygulaması ve de hastaların rahat duruş sergilemesi zor olacaktır. Hele ki ortopedik rahatsızlığı bulunan hastalar için bazı sorunlar teşkil edebilmektedir. Ucuz hasta yatağı modelleri ile de bu kolaylık sağlayıcı aksesuarlar kullanılır. Her zaman kolay yöntemler ile hastalarına bakım uygulaması gerçekleştirilir.

f:id:hastayatakalri34:20180105005854j:plain