Tuvaletli Hasta Yatakları

Özel Hasta Yatakları

Günümüz de hasta kişilerin en büyük sıkıntı çektikleri ve de şikayet etmiş oldukları sıkıntıları tuvalete gidememeleridir ve de bu kişiler için lazımlıklı hasta yatağı modelleri üretilmiştir. Ev de bakım uygulamasına katılan doktorların en fazla karşılaşmış olduğu şikayet ve çözüm önerisi istenen durum da tuvalet ihtiyaçlarıdır. Üstün sağlık hizmetleri bir araştırma şirketi ile yapmış olduğu çalışma da bu sıkıntıları çeken kişilerin talepleri doğrultusun da özel tuvaleti üzerin de olan hasta yatağı modelleri üreterek kullanıma sunmuştur. Bu modeller diğer özellikli karyola ürünlerine görsel olarak benzemektedir fakat alt tertibatı oldukça değişiktir. Hastalar yatmış olduğu yerden nasıl tuvaletlerini yapacak diye düşünen kişiler var ise şu şekil de bir açıklama yapabiliriz.

Lazımlıklı Modeller

Özel tasarlanan ve de farklı bir yapıya sahip olan lazımlıklı hasta yatağı modeli hastanın kalça kısmına gelecek şekil de bir boşluk ile üretilir. Yatağın alt tertibatın da yine özel olarak dizayn edilmiş tuvalet aksesuarı ya da sürgü ile temizlik sağlanması amaçlanmıştır. Üst yatağı da özel vinlex deriden üretilir çünkü hastanın dışkısı ve de idrarı yatağa bulaştığın da temizlemesi kolay olsun. Hasta karyolası modelinin üzerin de kullanılan deri yatak ta kalça kısmına gelecek olarak yuvarlak bir şekil de kesik halde kullanıma sunulur. Bu yuvarlak deri ister kapalı isterseniz de açık kullanabilirsiniz. Bu şekil de kişinin tuvalet ihtiyacı yatak üzerin de giderilmiş olacaktır.

Üstün sağlık hizmetleri hastaların sorunlarına kısa ve kaliteli çözümler bularak lider konuma ulaşmış bulunmaktadır. İstanbul ilin de kendi fabrikasın da üretilen özel tasarım yataklar ile kolay kullanım ve de fayda sağlamaktadır. Unutulmamalıdır ki özel yataklar hasta bakıcıların da işlerini kolaylaştırmıştır. Bakım oldukça zor olduğundan dolayı hastanın hareket etmesi için bakıcıya değil hareketli yataklara ihtiyaç duyulmaktadır.

Kaynak: http://www.motorluhastayatagi.com/lazimlikli-hasta-yatagi