Hasta Yataklarının İmalat Süreçleri

Özel İmalat Süreçleri

Hasta yatakları kullanım itibari ile diğer bildiğiniz yataklardan farklı ve sadece hasta kişilere hitap eden özel yatak modelleridir. Bu yataklar da kullanılan özellikler çok farklı olup diğer kişilerin ve bizlerin yatmış oldukları sıradan düz yataklara benzememektedir. Nedir bu yatakları özel kılan özellikler diye düşünenler için şu şekil de bahsetmek gerekebilmektedir. Öncelik ile bu yataklar hareket edebilmektedir. Hareket edebilmesi ise üzerin de yatan kişi ile birlikte 90 derece sırt kısmı kalkabilir ve de 45 derece ise ayak kısımları hareket edebilmektedir.

Hasta kişilere uygun olmasında ki sebep ise budur. Hasta kişiler ve de engelli kişiler yatakların da hareketsiz bir şekil de yatacakları için bu hasta yatağı ile birlikte yapacakları hareketler onların çok daha iyi bakılmasına yarayacaktır. Kişi yatarken de yemek yeme gibi ana sosyal ihtiyaçlarını yapması gerektiği için düz bizlerin de kullandığı yataklar da yatmış olduklarında bu ihtiyaçlar biraz zor karşılanmaktadır.

Hasta Yatakları Kullanım Rahatlığı

Özel yataklar da kullanılan motorlar sayesin de ve el kumandası ile hastanızı yemek pozisyonuna ya da dinlenme pozisyonuna getirebilirsiniz. Oldukça pratik bir kullanıma sahip olan bu hasta karyolası modelleri her anlam da konfor sağlayacağı için mutlaka tercih edilmesi gerekir. Eviniz de bir yaşlı kişi ya da hasta bir birey bulunuyor ise onun için evinize bir fonksiyonlu bir yatak alabilirsiniz.

f:id:hastayatakalri34:20180105005854j:plain

Özel olarak üretilen bu yataklar da kullanılan bir çok özellik olduğu gibi hepsi yatan hastaların hayatlarını kolaylaştırmak için tasarlanıp sunulmaktadır. Standart yatak çeşitlerin de baş ve ayak, özel olarak siparişler de ise daha farklı hareketler yapılabilmektedir. Her zaman ve tek amaç yatan insanların daha iyi şartlar da yaşam sürmesi olduğu için bu tip yataklar hep ön plan da tutulmalıdır.

Kaynak: https://www.motorluhastayatagi.com