Hasta Yataklarında Olması Gereken Özellikler

En Önemli Özellikleri

Farklı yatak seçenekleri arasın da en önemli olan kişiye özel olarak üretilen hasta karyolası modelleri ile fark yaratan modeller geliştirilmiştir. Bu modellerin en çok ta hastane tipi yataklar ile ev tipi yatak modelleri rağbet görmektedir. Bizlerin size tavsiye edebileceği modeller ise kullanılacak ortama göre seçim yapmanız yönündedir. Doğru hasta karyolası modeli seçimi ile hem hasta kişiyi rahat ettirebilir hem de sizin kullanım kolaylığı kazanmanız daha kolay olabilecektir.

Durum böyle olur ise tam anlamı ile rahatlık elde edebilirsiniz. Rahatlık demek zaten bir hastanın en önemli ve olması gereken bir durum olduğu için öncelik ile buna dikkat etmek gerekir. Özellik bakımından ise hasta kişiye yeterli olacak özellikleri seçip hem daha fazla para vermekten kurtulabilir hem de yatak modelini imalat aşamasın da istemiş olduğunuz gibi dizayn ettirebilirsiniz.

Seçim Yapma Ve Tercihler

Özel üretim yatak modellerin de ise istemiş olduğunuz ölçüler, özellikler, yan korkuluklar ya da tekerlekleri sizin görseliniz de hazırlanabilir. Eviniz de kullanacaksanız eğer ahşap olarak görselliğini yaptırabilir ve de hasta yatakları ile ilgili istedikleriniz yapılabilmektedir.

Elektrikli motorlu olabilir ya da manüel sistem çevirme kolları ile hareket kabiliyeti kazandırabileceğiniz yataklara kolayca ulaşabilirsiniz. En özeli ise yatak üzerin de yatan kişinin rahatlık ile tuvaletini yapabileceği modellerdir. Bu modeller ise özel yapım yatak seçenekleri arasına girmiş olduğu için mutlaka üretici ile konuşarak isteğinizi belirtebilirsiniz. Bizim hasta yatağı kullanıcılarına tavsiye edebileceğimiz huşular bu şekil de olduğu gibidir.

f:id:hastayatakalri34:20181201030831j:plain