Neden Hasta Yatakları Kullanılmalıdır ?

Kullanım Amaçları

Özel olarak üretildiği için bir çok rahatlık sunan ve de diğer yatak seçeneklerinden farklı olan hasta yatağı modelleri sadece hastalara hitap etmektedir. Bazı özel olarak üretilen yataklar ise hem hasta kişiler hem de konforu sonsuz yaşamak isteyen kişiler için televizyon yatağı olarak ta kullanılmaktadır. Hareket etme özelliği sayesin de baş tarafı 90 derece kalkabilen yataklar da son derece pratik kullanım olmaktadır.

El kumandası ile bu hareket kabiliyetini sağlayabilen yatak seçeneklerin de değişken özellikler olmaktadır. Örneğin hastalığın büyüklüğüne göre ya da hastanın daha rahat edebileceği şekil de sunulan bu hasta yatağı modelleri son derece avantaj sağladığı gibi her tedavi süresin de kullanılmalıdır. Bir zorunluluğu olmadığından dolayı sadece tavsiye edilerek kullanılabilen bu yatakları evler de olduğu gibi hastaneler de kullanımları ile karşılaşabilirsiniz.

Tedavi de Kullanılacak Olan Hasta Yatakları

Firmamız da kullanılan ve de son derece özel ve kaliteli yapılan yatakların kullanım sırasın da arıza ile karşılaşılmaması için elektrikli motorların uzun süreç te rahatça kullanılmasını sağlamaktayız. Uzun süre kullanılmayan hasta karyolası modellerin de problemler çıkmaktadır ve de kullanıcıya olduğu gibi üzerin de yatan hastaya da problem teşkil etmektedir.

Hasta yataklarının sıkıntı ve arızalı durumun da firmamızın hasta yatağı tamiri servisi ile çok kısa zaman için de yetkili personelimiz hizmet vermektedir. Yatak ile tedavi sırasın da çok önemli bir ürün olduğu için kullanılamama durumu oldukça sorun teşkil etmektedir. Hastaneler de kullanılmasının nedeni de tedaviler de avantaj yaratmaktadır.

f:id:hastayatakalri34:20180610213010j:plain