Hastaneler Ve Hasta Yatakları

Hastaneler de Kullanılan Hasta Yatakları

Bazı hastalar savaşmış olduğu hastalıklardan kurtulmak için bazen yatarak tedavi olmak zorun da kalmaktadır. Bunun sebebi ise tedavinin ağır ya da zor şartlar da geçmektedir. Yatarak tedavi gören kişilerin daha rahat bir süreç geçirmesi açısından onlara yardımcı olabilmeleri için hasta karyolası modelleri üretilir ve de hastaların rahatlıkları sağlanmaktadır. En üst seviye modeller de üretilme aşamasın da kullanılan özellikler hastaların gün boyunca rahat etmesini ve ihtiyaçlarını kimseye ihtiyaç duymadan karşılamasını sağlamaktadır. En çok fayda sağlamış olduğu yer ise hasta odalarıdır. Hasta karyolası modelleri hasta odaların da kullanıldığı zaman doktorlar, hasta bakıcılar hem de hastalar bu yatağın varlığından yararlanabilirler.

Hasta Yatakların da Üst Düzey Çalışam Sistemleri

Özelliklerini kullanarak oturma pozisyonuna gelen yataklar da iki, üç, dört hareket seçeneği mevcuttur. Hareketlerin her birisi için yatak bir elektrikli motora ihtiyaç duymaktadır. Bu motorlar el kumandası ile çalışma prensibine sahiptir ve de son derece kolay bir şekil de çalışma yapılabilmektedir. Kişilerin istemiş oldukları açılar da durdurulabilme karyola modellerin de yapılabilmektedir.

Tekerlekleri sayesin de ise hasta yatağı modelleri oda içerisin de yer değiştirilebilir. Bu sayede acil durumlar da acil müdahale odasına gitmek hem kolay olur hem de hasta için güvenli olabilmesi için fren sistemine sahiptir. Bu fren sistemleri ise çapraz frenli olup üzerin de hasta varken son derece güvenlidir. Hasta ve doktorların son derece rahat etmesini ve de ev de kullanılan modeller de hastaların ve de aile bireylerin arasın da ki pratik kullanımı sağlamaktadır.

f:id:hastayatakalri34:20180309034652j:plain