Hasta Yataklarının Amacı

Özel Yatak Modelleri

Hasta karyolası özel ve faydalı bir sağlık ürünü olduğu için yatakların satış ve imalatını medikal firmalar yapmaktadır. Her medikal firma bu yatakların üretimini yapamamaktadır. Üretim işi tamamen özveri ve hijyen isteyen bir iş olduğu için özel olmaktadır. Özellik ile bu hasta yatağı modellerin de uygulanan hijyen önemi çok özen ile yapılmaktadır. Hasta kişi bu yatak ile devamlı haftanın her günü ve her günün her saati o yatak üzerin de yatmış olduğu öncelik ile hijyen ön plan da olmaktadır. İster ahşap kaplı, demir aksam ya da anti bakteriyel plastik olsun hiç fark etmez silinebilir ve temiz bakılması gerekmektedir.

Hasta kişi bu yatak üzerin de yatarken elektrikli motorları vermiş olduğu güç ile birlikte yatak üzerin de iken pozisyon alabilmeli ve de rahat olmak zorundadır. En önemli olan ise hastanın rahat edebileceği bir yatak modeli seçebilmenizdir. Bunun için de hastanın tedavi sırasın da iyi gelecek olan hareketleri ya da fizik tedavi doktorunun önermiş olduğu bir modeli tercih edebilirsiniz.

Neden Bir Hasta Yatağı Kullanılır

Hasta karyolası dendiği zaman hareketli, hastaneler de kullanılan, elektrikli ya da manüel kullanıma sahip olan, tekerlekli bir karyola olarak karşımıza çıkmaktadır. Tabi ki de en önemli olan özellik ise el kumandası ile çalışmasıdır. Her bir kişi bu yatağı kullanırken öncelik ile rahat etmesi gerekmektedir.

Üretim sırasın da kullanılan malzemelerin de sağlamış olduğu kolaylıklar ile hastaların daha rahat bir yaşam sürmesi amaçlanır. Tabi ki de ilerleyen zamanlar da kullanımı süren hasta yatakları arızalar ile sizleri sıkıntıya sokabilmektedir. Bu durumdan da kurtulmanın tek bir yolu bulunmaktadır ki üstün sağlık firmasını aramalısınız.

Kimi durumlar da yatak modelini kullanan hasta bakıcılar hastalara bakım sırasın da daha iyi konsantre olarak işlerin daha kolay ilerlemesini sağlamaktadır.

f:id:hastayatakalri34:20180610213010j:plain