Hasta Yatakları Ve Hasta Odaları

Hasta Odaların da Rahatlık

Hasta karyolası modelleri zaman ile elektronik olan kısımların da yaşanan arızalar nedeni ile kullanılamaz duruma gelmektedir. Karyola kasasın da yaşanan arızalara üzerin de yatan hasta kişiyi de oldukça olumsuz yönde etkilemektedir. Kullanılamayan karyola modelleri ters bir pozisyon da kaldı ise hasta kişi o pozisyon da oldukça rahatsız olacak ve de kişilerin rahatsızlıkları artmaya başlayacaktır. Bu nedenden dolayı karyola arızaları çok çabuk bir şekil de tamir edilmeli ve de karyola kullanılmaya devam etmesi gerekmektedir. Normal karyola modelleri satan firmalar da iki yıl garanti süresi bulunmaktadır. Servis bakımı yapılan yataklar bu garanti süresi için de yetkili servisi tarafından tamir edilmesi gerekir. Yetkili servis karyola ile ilgilenmiyor ise bu durum da alternatif olarak hasta yatağı tamiri yapan yetkili servislere başvurmanız gerekmektedir.

Hasta Yatakları Üretimi

Yetkili tamir yapan firmalar karyola modellerine oldukça çabuk olarak müdahale ederek gerektiği zaman sizlere en kısa sürede ulaşabilmektedir. Elektronik aksamı olsun ya da kasadan kaynaklanan diğer problemler olsun oldukça seri ve kaliteli bir müdahale ile karyolanızı kullanmaya devam etmenizi sağlamaktadır.

Kiralık hasta yatağı modelleri ile fiyat olarak pahalı olan fakat hasta kişiye avantajı bulunan yatak seçeneklerini aylık olarak kiralayarak hem maddi anlam da avantaj sahibi olursunuz hem de hastanız daha rahat bir süreç geçirecektir. Kiralık olarak temin edeceğiniz karyola modelinin bir diğer avantajı ise yatak ile işiniz bittikten sonra yer kaplama derdi olmayacaktır. Fakat hastanız uzun süre yatacak ise zaten satın almanız maddi olarak olduğu gibi hasta için de daha mantıklı olacaktır. Hasta yatağı gibi özel ürünlerin kullanımları kolay olması gerekmektedir. El kumandası ile çalışan sisteme sahip olan bu yatakları hem yatan hasta hem de bakıcı kullanabilir.

f:id:hastayatakalri34:20180610213010j:plain