Hasta Yatakların Konfor !!

Rahatlık Ve Özellikleri

Hasta yatakları oldukça faydalı oldukları kadar da hastaların rahatlığını sağlayıcı ürünlerdir. Konfor bakımından son derece üst sınıf olan yatak seçenekleri uzun süre yatacak olan kişiler için tasarlanmıştır. Hasta karyolası seçenekleri bir çok yataktan daha fazla konfora sahiptir. Konfor yatan kişinin rahat etmesidir ve bu yatakları ortopedik seçenekleri ile bu mümkün olmaktır. Yatak modelleri ile birlikte sunulan üst şilte yataklar arasın da yer alan visko yani tempur yatak seçenekleri hastaları daha rahat etmektedir.

Konforlu yataklar hasta kişilerin daha iyi bir süreç geçirmesini sağlar ve de hastaya bakıcı olarak yardım edecek olan bireyin de rahat etmesini sağlamaktadır. Hasta bakıcı kişiler gün için de tedavi sırasın da oldukça zor durumlar ile karşılaşmaktadır. Eğer hasta kişi yatağından kalkamıyor ise o kişinin tedavisi de oldukça zor olmaktadır. Hastanın belli bir zaman zarfın da sırtının hava alması için yön değiştirmesi gerekir. Yön değiştirme işlemi sırasın da hasta kendi dönemeyeceği için hasta bakıcının yardım etmesi gerekmektedir.

Kullanılacağı Ortamlar

Elektrikli motorları ile üretilen hasta yatağı modelleri kullanım kolaylığı sunarken el kumandası ile hastanın hareket etmesini sağlamaktadır. Bazı modeller de kullanılan asansör özelliği ile de hastanın dönme işlemi kolayca yapılabilir. Genel olarak hastaneler de kullanılan bu özel yataklar da ev hastaları için ev tipi yatak seçenekleri de bulunmaktadır.

Ev de kullanım uygulanacak olan hasta yatakları fazla seçenek çeşitleri de bulunmaktadır. Ahşap görsel tasarımlı olanlar, anti bakteriyel dış kasaya sahip olan seçenekler ve de demir aksam olan seçenekleri vardır. Her model de uygulanan anti bakteriyel seçenekleri ile kullanım da kolaylık sağlayacaktır. En sağlam ve de kaliteli olan seçenekler ile hastaların daha rahat edeceği bir ortam ayarlayabilirsiniz.

f:id:hastayatakalri34:20180309034652j:plain