Özel Üretilmiş Hasta Yatağı

Özel Hasta Yatağı

Sağlıkları bozulmuş bazı kişiler normal yataklar da yatmak zorun da kalmaktadırlar ve onlar için üretilmiş olan özel hasta yatağı modelleri varken. Fakat bazı hasta yakınları bu özel yatakların fiyatlarını pek pahalı buldukları için hiç satın almayı düşünmezler. Fakat sadece hastalara özel olan modellerin normal sağlıklı insanların yatakları kadar fiyatlara bulunmaktadır. 900 TL ila 3,000 TL arasın da değişen fiyat aralığı için de bulunan yatakların faydaları saymak ile bitmez. Hasta yakınları şunu iyi bilemeleri gerekmektedir ki bir hasta karyolası aldıkları taktir de kendileri de o yataktan faydalanacaktır. Nasıl ki evlerin de bir yakınlarına bakım görevleri varsa ve o bakım uygulaması ile hastalarının ana ihtiyaçlarını karşılıyorsa bu yataklar ile o ihtiyaçları karşılamak daha kolay olacak. Kişi hastasına yemek yemesi, yıkanması, alt değişimi gibi bakım sırasın da bu yatakların sağladığı kolaylıklar ile rahatça yapabilecektir.

Hasta Karyolası Seçimi

Üstün sağlık olarak her zaman yapmış olduğumuz gibi ekonomik ve kaliteli yatakları ucuz fiyatlara vermekteyiz. Son derece dayanıklı profillerden oluşan yatakların daha iyi kullanıma sahip olması açısından son derece memnun olmaktayız. Taşıma kapasitesi 180 kilo olan ve de 180 kilo grama kadar kolayca hareket edebilen hasta yatağı modellerimiz ile hastaların daha tedaviden daha fazla verim almasını sağlamaktayız. Her yatak modeli elektronik değildir ve manüel yani el gücü ile çevrilen ve de bu çevirme sayesin de hareket eden yataklar da mevcuttur.

Firmamızın bulunmuş olduğu İstanbul ilin de ve de çalışmış olduğumuz diğer iller de ekonomik fiyatlarımız geçerlidir. Özel olarak sipariş edeceğiniz lazımlıklı ya da başka özel yatakları sizlere en kısa sürede teslim etmekteyiz. Hasta karyolası avcılar ilçesin de güvenilir ve de en kaliteli sağlık ürünlerini almak isterseniz yetkili personelimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

f:id:hastayatakalri34:20180105005854j:plain