Hasta Yatağı İstanbul

Hasta yatağı İstanbul Satışı

Firmamız da üretimi yapılan ve de son derece hastaların yaşantıları için özel olan hasta yatağı İstanbul ilin de son derece hızlı hizmet vermekteyiz. Ana merkezimizin bu il de oluşu ve de son derece uzman olan yetkili personelimiz ile hasta kişilere son derece hızlı çözümler bulmaktayız. Hasta yatağı İstanbul ilin de hizmet vermemiz ile birlikte bu il için de ikamet eden hastalarımız için ücretsiz olarak kurulum hizmeti vermekteyiz. Tedavi uygulaması yapan doktor ya da bir başka sağlık personeli için de son derece fayda sağlayacaktır. Uygulamalı tedaviler de hastanın dik oturması ya da başka bir pozisyona geçmesi amaçlanır. Özel bir yatağınız yok ise son derece eski yöntemler ile hastanızı kaldıracaksınız. Sırtına yastık ya da ayakları için sert bir nesne koymak zorun da kalabilirsiniz. Ama özel bir yatağınız mevcut ise bunları yapmanıza gerek kalmayacak ve de sadece bir tuş ile hastaya pozisyon aldırabileceksiniz.

Hasta Yatağında Rahatlık

Ucuz hasta yatağı fiyatları ev kullanımları için oldukça uygundur. Ev tipi model seçenekleri ile eviniz de hem hasta odası oluşturacaksınız hem de o odanın hastane odasına benzememesini sağlayacaksınız. Ahşap görünümü ve de hastane yataklarına hiç benzememesi ile tercih etme sebebiniz olabilir. Üstün sağlık olarak bu durum da olan hastaların ev tipi yataklar tercih etmelerini tavsiye etmekteyiz. Hastaneler de psikolojik olarak kendini kötü hisseden hastaların evlerin de daha rahat yataklar da yatmaları daha öz güvenli olmalarını sağlamaktadır.

Elektronik modellerin üzerin de bulunan ve de zaman ile arıza yapan yataklara 24 saat için de müdahale etmekteyiz. Hasta yatağı tamiri hizmeti veren firmamız da yetkili personelimiz ile iletişime geçtiğiniz de garanti süresi bitmiş yataklarınızın arızasını yaptırabilirsiniz. Her konuda ve her sağlık malzemenizin temini açısından sizlere hizmet vermekteyiz.

f:id:hastayatakalri34:20180105005854j:plain