Hastanelerde Hasta Yatağı Kullanımı

Hastanelerde Hasta Yatakları

Hasta karyolası model seçenekleri arasın da olan elektrikli motorlu yatak seçenekleri her hasta için faydalı olmaktadır. Yatak seçenekleri görselliğine göre değişik olabilir ve kişilerin yatış pozisyonları asla değişmez. Mesela görsel olarak en farklı olan modeller ile en standart olan modeller de yatış pozisyonu ve diğer pozisyonlar aynı ölçü de ve de derecededir. Her ne kadar da farklı ölçüler de ve de görsellikte üretilmiş olsa da yatış pozisyonları aynıdır.

f:id:hastayatakalri34:20180309034652j:plain

Karyola seçenekleri arasın da bulunan farklı özellikler yatakların kullanılacak mevkilerini ve ekonomik fiyatlarını belirlemektedir. En üst modeller de toplam da beş motor bulunur ve bu beş motor toplam da beş hareket etmeyi sağlamaktadır. En alt ve standart modeller de iki motor bulunur ve iki hareket etmeyi sağlamaktadır.

Hasta Yataklarının Tamiratı

Kullanıldığı zaman son derece fayda sağlaması, doktorların ve de hemşirelerin işlerini kolaylaştırması, yatan hasta tek kaldığı zaman bile kendi işini halletmesi açısından bu hasta yatağı modelleri gereklidir. Bu modeller de tabi ki de hasta için özel tasarlanmış özellikler de bulunması gerekmektedir. Örneğin hastanın güven için de uyuması için yan düşme engelleyici korkuluk seçenekleri bulunması gerekmektedir. Fren sistemi ile desteklenmiş tekerlekler, konforlu ve ortopedik üst yataklar hepsi yatan hasta için geliştirilmektedir.

Ev de tedavi gören bir hasta doktor ile tedavi görüyor ise mutlaka zaten bu yataklardan olması gerekir. Doktor ev de hastane ortamı bulabilmesi, hastanın da evin de hastane de olduğu gibi fayda sağlaması için hasta karyolası şarttır.

Firmaların sunmuş olduğu bu yatak çeşitlerin de kullanılmış olan motorların arıza yapması durumun da hasta yatağı tamiri yapan firmalar sizlere en kısa sürede ulaşmaktadır. Yatağınızın eskisi gibi çalışır bir halde olması sizler için oldukça önemli olmalıdır. Ayrıca uzun yıllar kullandığınız yatağın bakımı için de bu firmalar ile iletişime geçebilirsiniz.