Tuvalet Donanımlı Hasta Karyolası

Tuvalet Aparatlı Hasta Yatakları

Bu güne kadar üretilmiş olan hasta karyola modellerin de uygulanan hareket etme özelliği elektrikli motorlar sayesin de yapılmaktadır. Bu motorlar yurt dışından gelmektedir ve karyolanın diğer bütün parçaları ülkemiz de yapılmaktadır. Biz sizlere bu gün farklı bir karyola modeli anlatmak istiyoruz. Hastaların günlük yaşantıların da en çok zorlandıkları ve hasta bakıcılar için de oldukça zor olan tuvalet ihtiyacıdır.

Tuvalet ihtiyacını artık hastalar hasta karyolası üzerin de yapabilecekler. Nasıl olur diye düşünmeye hiç gerek yok ve tuvalet aparatlı karyola modelleri yapılmaktadır. Hastanın yatak üzerin de yatarken rahatça ihtiyacını yapabileceği ve temizlenmesi de bir o kadar kolay olan bu yatakları firmamız da bulabilirsiniz. Hijyen açısından oldukça temiz, kullanımı son derece pratik ve de diğer karyola modelleri gibi elektrikli motor ile çalışabilen ve de pozisyon alan yataklar vardır. Bu karyola tipleri yatalak hastalara ve de yatağından kalkması çok zor olan kişiler için müthiş bir çözüm olacaktır.

Son Derece Fayda Sağlaması

Frenlere sahip tekerlekleri, hastaların güvenlikleri için konulan yan korkuluk bariyerleri, ultra rahat üst yatakları sayesin de her hastanın tercih etmesi gereken yatak modelleridir. Hasta bakıcıların da bu yatak üzerin de hastalara daha rahat baktıkları, tedavilerini daha kolay yaptırdıkları bilinmektedir.

Artık bir hasta yatağı kullanarak evinizde de hastanızı rahat ettirebilirsiniz. Sizlerin sağlık bakımından kullanması önemli olan bu yatakları sağlık bakanlığı da onaylamaktadır ve de bütün hastaneler de kullanımı sürmektedir. Her yatak modeli ile verilen üst yatak seçeneklerine ve konforuna dikkat etmek şartı ile kullanıma başlayabilirsiniz.

Kaynak: https://www.motorluhastayatagi.com