En Özel Hasta Karyolası Çeşitleri

En Faydalı Hasta Yatakları

Her yatak modelin de olan özellikli hareket etme modeli artık her türlü hasta karyolası modeli üzerin de bulunmaktadır. Biz firma olarak üstün karyola modeli üreterek hasta kişilerin daha azimli bir sağlık süreci geçirmesini sağlamaktayız. Her hasta kişinin bu süreçler de karşılaştığı bazı zorluklar vardır. Bu tip hasta karyolası modelleri bu zorlukları ortadan kaldırmaktadır. Bu zorluklardan bahsetmek gerekir ise, ana hayati faaliyetleri yerine getirme ve de tedavi sırasın da yapılması gereken hareketlerdir. Hayati faaliyetlerin de başın da gelen yemek yeme gibi en temel ihtiyacımız malum yatarken yenmeyeceği için oturma pozisyonuna gelmektedir. bu oturma pozisyonunu ise elektrikli motorları olan karyola modelleri ile kolayca yapabileceksiniz.

Hasta Yatakları Ana Üreticisi

Üretilmesin de ki en büyük etken ise bu ve buna benzer sorunları ortadan kaldırması için imal edilmektedir. Üstün hasta yatağı seçenekleri kullanacak olan kişilere sunduğu konfor, rahatlık ve de hasta odaların da bulunan sağlık malzemeleri ile uyumlu çalışması ile tercih edilmektedir. En belirgin özelliği olan hareket etmesinin yanın da fren sistemine sahip tekerlekleri, serum askısı takma kolaylığı ve tabi ki de hastanın güvenliği için yataklar üzerine monte edilen yan korkulukları bulunmasıdır.

En özel yatak modellerin görsel olarak tercih edilmesin de hiçbir önem olmamaktadır. Önemli olan yatağın yapabildiği hareket pozisyonları ve de hastanın rahat etmesidir. Rahat eden hasta kendini iyi hissederek daha verimli bir süreç geçirebilecektir. Ev de ya da başka bir yer de kullanılan bu yatakları kullanan bakıcılar da oldukça rahat edebilecektir.

Uzun süre kullanılan yataklar da bazen belirsiz nedenlerden dolayı arızalar meydana gelmektedir. Hasta yatağı tamiri yapan özel servisler ile iletişim kurarak yatağınızı tamir ettirebilirsiniz. Çalışmayan yatak modelleri hastalarınızın sıradan yataklar da yatmış olmasına sebep olacaktır.

 

f:id:hastayatakalri34:20181201030831j:plain