Üstün Sağlık Hasta Yatakları

Üstün Sağlık Hizmetleri

Fazla hastalık geçiren kişiler için daha rahat dinlenmeleri için hasta yatağı modelleri üretilmektedir. Bu yatakların her zaman rahat kullanılmaları için özel fonksiyonlar eklenmektedir. Yataklar da fazladan kullanılan ve de her özelliği ile son derece konforlu olan modelleri rahatça kullanmanız için tasarlanmaktadır.

Üstün sağlık hizmetleri firmasın da tesislerin de üretilen bu hasta yatağı çeşitleri her hastalık için kullanılabilir. Asıl amacı üzerin de yatan kişiyi rahat ettirmek olan karyolalar çeşit çeşit karşımıza çıkmaktadır. Baza modelli karyolalar, ahşap donanımlı yataklar ve de alışılmış hastaneler de karşımıza çıkan anti bakteriyel olan modeller olarak sunulmaktadır. Her karyola modelinin iç yapısı aynıdır ve demir profillerden imal edilmiştir. Ağırlık taşıyabilmesi için özel olan iç kasa elektrostatik toz boyalar ile boyanmıştır. Bu sayede paslanma olmaması sağlanmaktadır ve de uzun süre kullanım için uygun hale getirilir.

Üretim Tesisleri Ve Yatak Modelleri

İç kısımları aynı olan karyola modellerinin dış kasaları değişkenlik gösterir. Özellikler aynı lan modeller için geçerli olan bu değişiklik ahşap, deri baza ya da plastik olarak sınıflara ayrılır. Ahşap olan modeller genellik ile evler de tercih edilir ve de ev dekorasyonu ile uyumlu olsun diye tercih edilir. Hasta karyolası gibi konforlu yatakları baza olanları ise huzur evleri, poliklinik gibi küçük çaplı tedavi merkezlerin de kullanılır. Anti bakteriyel olarak yapılan plastik modeller ise büyük donanımlı hastaneler de tercih edilir.

Üstün sağlık firması son teknoloji ile ürettiği hasta yatağı İstanbul ilin de hizmete sunmaktadır. Bu il için de sipariş veren hastalara ücretsiz kurulum ve de nakliye hizmeti vermektedir. Her geçen gün daha da çok farklı model ile karşımıza çıkan firma sektör de lider konum da bulunmaktadır.

f:id:hastayatakalri34:20180105005854j:plain