Hasta Yatakları Ve Özellikleri

Hasta Yataklarının Özellikleri

Bazı hastalık durumların da kullanılan hasta yatağı modelleri bir hayli faydalı olmaktadır. En iyi olan durum ise hastaların kendini iyi hissetmesidir. Hasta kişi konforlu ve de rahatça hareket edebilen bir yatak üzerin de yatmış olduğu zaman daha iyi hissetmiş olduğu gibi kimseden yardım almadan yatağı kullanabilir. Hasta karyolası modellerini kullanacağınız ortama göre seçme gibi bir durumunuz olmalıdır. Ev de kullanılacak olan modeller de ahşap baza görünümlü ya da plastik aksamlı yatakları kullanabilirsiniz. Hastaneler de ya da başka bir sağlık kuruluşun da kullanılacak ise tercih etmeniz gereken model anti bakteriyel olan ürünlerdir.

Hasta Yatakları Seçimi

Üstün sağlık hizmetleri sunduğu yaşam destek ürünleri ile hastaların hayatların da rahatlık sağlamaya çalışmaktadır. Örneğin bir hasta yatağı ile sürekli yatmak durumun da kalan bir kişi günlerinin etken ve de konfor ile geçirebilir. Üstün kullanım özelliğine sahip olan ve de hareket ettirme gibi özelliği bulunan yatakları uygun ve bütçenize göre fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Piyasa da bulunan kiralama yapan firmalar da kiralık karyola satışı da mevcuttur. Kiralık karyola talep eden hastalar genellikle tedavisi kısa sürecek olan kişilerdir. Fakat kiralık bir yatağı sizden önce kim kullandı hangi hastalıkları geçirdi bunları bilmediğiniz için bizce tercih etmemelisiniz. Fiyat olarak uygun diye neden ikinci el bir yatak kullanımı sağlayasınız ki bunu düşünmeniz gerekmektedir. Firmamız da uygulanan ve de kısa süreli yatış gerçekleştirecek olan insanlara yönelik çalışmamız da satın alınan bir yatağı geri alım işlemi gerçekleştirmekteyiz.

Kısa sürede hasta kişiye hasta yatakları kullanması gerekli ise beğendiği ve de kişiye uyum sağlayacak bir yatağı satın alıp karyola ile işiniz bittikten sonra yarı fiyatına firmamıza iade edebilirsiniz. Böylece ikinci el kullanmamış olursunuz ve de sipariş edeceğiniz karyola sıfır ambalajın da sizlere gelmektedir.

f:id:hastayatakalri34:20180105005854j:plain