Hasta Yatağı Satışı Ve Kiralama

Hasta Yatakları Kullanım Alanları

Hasta yatağı genellik ile hastanelerin kullanım sağladığı bütün servis odaların da ya da yoğun bakım odaların da kullanıma sunulmaktadır. Bu servis odaların da kullanılan yataklar elektrikli motorlu olan seçeneklere sahip olup yoğun bakım odaların da ise en üst seviye yatak modelleri kullanılmaktadır. Hastaların hastalık seviyesine göre de değişkenlik gösterebilen yatakların en verimli olanları hastaya özel olarak tasarlanmış modeldir. Norma şartlar da hasta yatağı modelleri standart ölçü ya da hareketleri sağlayabilirler. İhtiyaçları daha farklı olan ya da özel bir nedenden dolayı yatan kişinin yatağı da diğer yataklara göre daha farklı olmalıdır. Daha özel tasarlanmış ya da daha farklı hareket yapabilen yataklar ile standart yataklar arasın da pek çok fark bulunmaktadır. Yatakların belli bir standartları bulunmaktadır. Bu standartlar dışın da üretim yapan firmalara itibar etmemelisiniz. 

Hasta karyolası modelleri üretim sırasın da normla yataklara benzemediği için daha kaliteli ürünler ile üreti,lip şasesinin ömür boyu sağlam bir kullanım sunması gerekir. Kısa bir süre sonra bozulacağına inanmış olduğunuz yatak modellerini asla satın almamalısınız. Bu tip karyola ürünleri hem bütçenize zarar ettirmiş olacak hem de sizlere zaman kaybına yol açacaktır. Üstün medikal olarak kullanılacak olan yatağın zaman seçeneğine göre kiralama hizmeti de yapılmaktadır. Kiralama sırasın da istediğiniz ürün seçeneğini kullanamaya başlayabilirsiniz. Hasta yatağı model seçenekleri ile daha iyi bir gün geçirmeniz mutlak daha iyi olacaktır.

Hasta Karyolası Kullanılması İçin Gerekenler

Türkiyenin önde gelen firması olarak türkiye de 81 ile de hasta karyolası gönderimi yapmaktayız. Farklı ihtiyaç seçeneklerine göre özel oalrak üretimi yapılan yatak modollerinin üretim sürecin de müdahale etme aşaması bulunmaktadır. Böylelik ile uzun ömürlü ve sağlam ürünler üretme şansı yakalamaş bulunmaktayız. Lider firma konumda olmamızında ki sağlam ürün üretmemiz ise müşterilerimiz tarafından taktir ile karşılanmaktadır. Yetkili personelimiz ile kurulum hizmeti vererek hastalarınızın kullanım aşamasını görmek ve de daha fayda sağlamak için bu yöntemi kullanmaktayız. Her farklı firma da üretilen yatağın kaliteli olacağı ve uzun ömür kullanacağınınız anlamına  gelmemektedir.

Kaynak: http://www.motorluhastayatagi.com