Üstün Hasta Yatakları

Üst Model Hasta Yatakları

Hasta kişilerin bakımlarının devam etmiş olduğu ortamlar da kullanılması gereken hasta yatağı modelleri hastaneler de kullanılmaktadır. Tedavisi devam eden kişiler için son derece teknolojik ve de bakım sırasın da yatan kişiler için avantaj yaratan yatakların fiyatları da sanıldığı kadar uçuk değildir. Fiyat bakımından hastaların ve yakınlarının rahatça satın alabilecekleri ve de kiralayabilecekleri bir fiyatta olan hasta yatağı modelleri üstün sağlık firmasın dan güvenli bir şekil de temin edebilirsiniz. Bu yatakların en büyük ve ana özelliği olan pozisyon alabilmesi sayesin de sadece hastaları tedavilerin de kullanılmaz. Bakım sırasın da ya da bir yatan hastanın günlük yaşantısın da oldukça rahat bir kullanış sergilemektedir. Bizler yatakların imalatları sırasın da yatan kişilerin rahat etmeleri için bir çok özellik kullanılmıştır.

Yatan hastaların güvenliklerini yatağı üzerin de sağlayan yan korkulukları hastaların yatak üzerin de düşmelerini engeller. Yan korkuluklar hastalara zarar vermeyecek bir şekil de imal edilir. Ayrıca 100 kilo grama kadar taşıma kapasitesi olan yan korkuluklar bir çok şekil de karşımıza çıkmaktadır. Özellik olarak ise hareketli olan korkuluk seçenekleri ise açılıp kapanabilir olmasıdır.

Özel Seçeneklere Sahip Hasta Yatağı Modelleri

Hareket edebilen hasta karyolası modelleri üst düzey olduklarından dolayı hasta kişilere sunmuş olduğu kullanım avantajları ile ön plana çıkmaktadır. Devamlı yatan engelli vatandaşların bu yataklar ile sosyal ihtiyaçlarını karşılamaları düz yataklardan daha kolay olmaktadır. Düz yatakların hiç ekstrası olmadığı  gibi hastaya da hiçbir etki etmemektedir.

Kullanılan bir donanımlı yatak ise durumu tamamen tersine çevirecektir. Hasta yakınlarının kiralık hasta yatağı seçeneği ile temin edeceği bu yatakları Türkiye de bütün iller de rahatça ulaşabilirsiniz.

f:id:hastayatakalri34:20180105005854j:plain